Що покажуть на фестивалі «Кінорейв»

На глядачів очікують п’ять молодіжних фільмів від німецьких режисерів.

«Кошмар»

У житті 16-річної Тіни все було чудово, аж поки після однієї вечірки їй не почала снитися одна й та сама потвора щоночі. Ввижається варіація на тему It Follows, а це один з найпомітніших горорів останніх років, тож маємо великі сподівання.

«Гуд бай, Берлін!»

Безтурботне роад-муві від подвійного лауреату Берлінале Фатіха Акіна. Два підлітка вирушають у подорож німецькою провінцією на краденій «Ладі». У рідному містечку їх вважають невдахами — вони шукатимуть кращої долі поза його межами.

«Амелі тікає»

12-річна дівчина лікується від астми в позаміський кліниці. Амелі там не подобається, вона влаштовує втечу і дуже швидко знаходить супутника — підлітка на ім’я Барт. Разом вони вирушають до гори, де за давнім повір’ям зможе зцілитися від будь-якої хвороби. 

«Люби мене!»

Сара — бунтівний підліток ззовні, але всередині ховається тендітна та вразлива дівчина. Після ночі, проведеною з найкращим другом, її життся повністю змінюється. Стрічка вже отримала неформальний приз симпатій — опинился у програмі фестивалю саме завдяки вибору глядачів.

«Вікторія»

Призер тогорічного Берлинале — ще одна стрічка про наслідки вечірки. Дівчина знайомиться з чотирма парубками, після прогулянки вони просять побути її водієм і допомогти закінчити одну справу. Трилер-тріп знято одним кадром, що робить його ще більш напруженим.

«Кінорейв» стартує у Києві, де пройде з 17 по 21 травня у кінотеатрі «Жовтень». З 21 по 23 травня покази заплановані в Маріуполі (кінотеатр «Київ»), Запоріжжі (кінотеатр «Байда-кіно») та Харкові (кінотеатр «Київ). Відвідати фільми можна безкоштовно за умовою попередньої регістрації.

Залишити відповідь